Global piyasaların ...
 
Notifications
Clear all

Global piyasaların risk iştahı ve kripto paralar.

2 Posts
2 Users
1 Likes
723 Views
d491875cc87d3064f8d1d5bb9aa038cd?s=80&d=identicon&r=g Forum
Illustrious Member
Joined: 8 years ago
Posts: 7
Topic starter  

Merhabalar, ABD yeni başkanı J. Biden oldu. Bununla beraber hem temsilciler meclisini hem de senato çoğunluğunu eline alan yeni başkan, ekonomide istediği kararları alabilecek güce sahip (ABD yasalarının el verdiği ölçüde). Yakın zamanda senatodan 5 trilyon dolar bütçe geçirip finansal genişleme planı var. Bu planla beraber beklentiler riskli yatırımların değer kazanacağı yönünde. Bkz. 2008 mortgage krizi. Eskiden Bu tarz durumlarda para, gelişmekte olan ülkelerin piyasalarına pompalanır ve yüksek getiri beklenirdi, şimdi ise kripto paralar daha cazip duruyor. 

Sizlerin fikirlerini alalım, kripto paralar yabancı ülke borsalarının veya paralarının payını kapabilir mi? Yani yatırımlar altın, gümüş gibi varlıklar veya hisse senedi yerine kripto paralara kayar mı?

 


Quote
c3da07ca4ba19209adab6363d7ab19bd?s=80&d=identicon&r=g Forum
Illustrious Member Admin
Joined: 8 years ago
Posts: 60
 

Benim de ilgimi çeken bir konuya değinmişsin Süleyman. Kriptopara ile uğraştığımız dönemde Çin'in bu piyasaya ne kadar dahil olduğunu amatör bir şekilde görüyorduk. Gerçekte ne kadar dahildir hiç bilgim olan konular değil. Ama nedense ABD'yi bu konuda pek duymadım. Senin bu konuda bir öngörün var mı?

NASA/APOD - Michigan Tech.


ReplyQuote
Share:
Back to top button